Over

Wie is de persoon achter Huisdieren Service Haaglanden

Mijn naam is Marianne Heerkens. In 1955 geboren in Den Haag, getrouwd, moeder van twee volwassen zoons en uiteraard eigenaar van meerdere huisdieren. De eigenwijze katten Kokkie, Karel en Bite, mijn IJslandse paard Nattfari en een vijver met vissen.
Daarnaast de vaste oppasser en opvoeder van Milo en Lola die u reeds op onze homepage heeft kunnen bewonderen.

Het ontstaan van Huisdieren Service Haaglanden

Het idee voor een individuele huisdieren service bestaat al veel langer dan het bedrijf zelf maar komt uiteraard voort uit een grote passie voor dieren. Ik zorg en verzorg al mijn hele leven voor verschillende dieren, niet alleen van mijzelf maar ook van mensen in mijn omgeving.

Na jaren werkzaam te zijn geweest voor diverse grote commerciele bedrijven bleef ik toch in mijn hoofd houden dat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken.
Toen ik bovendien zag dat steeds meer mensen moeite hadden met het vinden van een geschikte verzorger voor hun dieren besloot ik iets te gaan doen met mijn kennis, ervaring en vooral mijn passie. In 2009 gooide ik het roer om, zegde mijn commerciele baan op en schreef me in bij de KVK onder de treffende naam: Huisdieren Service Haaglanden

Extra informatie

Naast meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van verzorging van huisdieren ben ik ook gediplomeerd beveiliger. Uw huis en uw dieren zijn tijdens uw afwezigheid dus in goede handen.